top of page

Om Sofia

C2E54D82-5A59-4FD5-9B2E-D2B11A82AD20_1_1

Ordning och reda är för mig ett levnadssätt, en livsfilosofi.

 

Mitt mål när jag organiserar är inte att det ska bli "perfekt" utan fokus ligger på funktionalitet. I de utrymmen där jag spenderar mycket tid, måste jag kunna röra mig fritt, använda det jag vill och leva mitt liv. Det jag vill åt är det optimala flödet. Av egen erfarenhet vet jag att struktur ger inre frid. Genom att rensa och skapa ordning tar vi kontroll över vår situation, vårt hem och våra liv. Det jag älskar mest med mitt yrke är att inspirera andra. Det är inte ovanligt att människor som jag hjälpt själva blir smått besatta av att rensa och organisera när de märker vilken otrolig effekt det har på deras liv.

Om: Omdömen

Cannot recommend Sofia enough. She has a strong work ethic but is so warm and relatable it felt like we’d worked together or known each other already. She understood the task at hand and how to best liaise with me to help me calm and sort too. Helped my mentality as much as my actual space in the house!

S. Westerlind

Om Roomfulness

Roomfulness. Logga. Sofia Nya färger 1_Logga kernad.png

Roomfulness är ett företag i Stockholm som erbjuder privatpersoner och företag tjänster inom professionell organisering och inredning.


Vår ambition är att genom kreativitet och flexibilitet underlätta vardagen, minska stressen och optimera flödet hos våra kunder. Ordning och reda, harmoni och ett snyggt slutresultat är målet men vägen dit är inte alltid densamma och därför anpassar vi oss alltid efter kundens behov, förutsättningar och önskemål. Som medlem i Svenska Branschföreningen för konsulter inom Produktivitet och Ordning (SBPO) följer Roomfulness de etiska riktlinjer branschföreningen står för, som bland annat innebär att vi garanterar en icke-dömande attityd och 100% konfidentialitet. (För mer information är du välkommen att besöka www.SBPO.se/etiska-riktlinjer där du kan läsa mer om de etiska riktlinjerna.) Vi strävar efter att i varje kundkontakt vara lyhörda, empatiska, professionella och lösningsfokuserade. När våra kunder anlitar oss kan de alltid förvänta sig den högsta graden av integritet, diskretion och respekt.


Miljö och hållbarhet är en viktig värdegrund för Roomfulness och det arbetar vi för på flera sätt. Organisering i sig är en klimatsmart handling då en tydlig effekt är minskad konsumtion. Både när det gäller organisering och inredning förespråkar Roomfulness att i första hand använda sig av det som finns och att köpa nytt endast vid behov. När Roomfulness gör inköp för en kunds räkning väljer vi helst miljövänliga alternativ. Vi planerar vårt arbete så att vi kan arbeta tids- och kostnadseffektivt samt undvika onödiga resor och inköp.

7B42266F-9055-4CB8-8583-475B441C3EEE.png

Roomfulness är medlem i
Svenska Branschföreningen för konsulter inom Produktivitet och Ordning

bottom of page